loading

Despre noi

Despre noi

Ca sa stii sa faci pizza, trebuie sa o iubesti mai intai.

Noi iubim tot ceea ce are legatura cu pizza, de la primul pumn de faina aruncat pe masa, pana la ultimul ingredient care ii desavarseste gustul.

Dar, mai mult ca orice, ne iubim clientii.

Istoric

Pizza are o istorie foarte veche si este atribuita mai multor popoare, dar forma actuala se datoreaza italienilor din Napoli. Gustul si farmecul acestui fel de mancare a depasit granitele Italiei si a cuprins, cu siguranta, intreaga lume.

Se spune ca pizza adevarata este inconfundabila si unul dintre marile secrete ale pizzerilor italieni sunt ingredientele.

Pentru ca am fost convinsi ca vrem sa facem cea mai buna pizza din Oradea, am inceput in 2010 sa cautam cele mai bune ingrediente. Am descoperit repede de ce se spune ca gustul unei pizza este dat de calitatea acestora si atunci ne-am făcut o promisiune: ca vom respecta mereu gusturile clientilor nostri prin alegerea acelorasi ingrediente care i-au facut sa se indragosteasca de pizza noastra.

După toţi aceşti ani suntem mandri sa spunem ca avem o clientela fidela, care se intoarce mereu la gustul care de atata timp a ramas la fel. Le multumim si suntem onorati ca pariul nostru a fost unul castigator.

Va asteptam si pe voi sa incercati o pizza de care va veti indragosti si care, promitem, va ramane la fel de buna si peste ani.

Comments ( 0 )

Lasă un răspuns

Sus